photography-winners-underwater-photographer-of-the-year-contest-cover
KULTURA · fotografija

Žiri Međunarodnog takmičenja najboljih podvodnih fotografa (UPY 2018) je upravo objavio pobednike ovog prestižnog konkursa. Letimičnim pregledom izabranih fotografija, prosto ne možemo da verujemo koliko su neki ljudi spremni da se potrude kako bi napravili najbolju sliku.

Za apsolutnog pobednika ovogodišnjeg takmičenja izabran je Grent Tomas za svoju fotografiju „Love Birds“, koja prikazuje dva labuda koja su uronila svoje glave u vodu.

Među ostalim pobedničkim radovima pronaći ćete netradicionalne primere podvodne fotografije kao što su prikaz automobila na dnu jezera i igračice koja pleše pod vodom, ali i tipične fotografije životinja koje nas uvek fasciniraju svojom lepotom.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju pobedničke slike ovogodišnjeg Međunarodnog takmičenja najboljih podvodnih fotografa.

Pobednička fotografija: Grant Thomas “Love Birds”Otvori galeriju
ocekivanja i realnost Kad se očekivanja i stvarnost ne poklope kate-weilz-creative-family-photos-14 Zabavne porodične fotografije jedne kreativne mame haircut17 Kad bi rešili da promene frizure page-cover Singapur iz vazduha · ·