porodicne
KULTURA · fotografija

I dok većina porodica vikende provodi na izletima u prirodi, Dominik Meken i njene dve ćerkice se najbolje zabavljaju u toplini svoga doma kada organizuju kreativne foto sesije.

Ova talentovana mama već ima nekoliko godina iskustva u pisanju zanimljivih sadržaja za različite sajtove, a od kada se zainteresovala za fotografisanje, stekla je popularnost i na društvenim mrežama.

Njen Instagram profil danas prati malo više od 500.000 ljudi, što uopšte nije brojka za potcenjivanje. U poslednjoj kolekciji fotografija sa svojim ćerkama, Dominik je odlučila da malo eksperimentiše. Naime, sve slike su fotografisane iz ptičje perspektive, najčešće unutar njene kuće ili u dvorištu, a dodatnu čar im daju različiti fantastični scenariji koji su prikazani na njima uz pomoć odeće, čaršafa, prekrivača i svega drugog što je ova talentovana mama imala pri ruci.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda kada jedna porodica odluči da se malo više potrudi oko svojih zajedničkih fotografija.

Kreativne porodične fotografije jedne talentovane mameOtvori galeriju
Dejtona Bič Ovako su Sjedinjene Države izgledale 1950-ih IMG_20180225_115701_302-5ac37409b029a__880_cover Bare kao ogledala: Fotografije svetskih metropola iz drugačije perspektive page-rusija Beznađe Rusije ’90-ih na upečatljivim fotografijama page-cover Deca su blago sveta · ·