pogled
PULS GRADA · destinacija

Lepota naše planete je zaista neverovatna. Povremeno i zaboravimo koliko je lep svet u kom živimo jer se verovatno svakog dana krećemo istim poznatim stazama. Ali, nekada čim zađemo u ulicu kojom ne idemo toliko često menja se naša perspektiva i shvatamo da je svet u kojem živimo lepši nego što verujemo.

Momenti koje svi pamtimo jesu oni koji su nas ostavili bez daha. Prizori koji pred našim očima izgledaju kao iz bajke, priroda u svoj svojoj lepoti i snazi. Jedan od najlepših prizora na svetu je sigurno momenat u kom pustinja Namib „sreće“ Atlantski okean. Bajkovito i čudnovato.

Takođe, pogled sa mosta preko Dachstein glečera u Austriji je nešto što izaziva vrtoglavicu od lepote. Zaista dominantan pogled.

Koji su to još prizori koji oduzimaju dah i bude ushićenje? I naravno, želju da ih vidimo barem jednom u životu. Proverite u našoj galeriji. Spremite se na širinu, dubinu i mnogo uzdaha, jer svet je lep, a mi često na to zaboravimo.

Ostrvo Skaj, ŠkotskaOtvori galeriju
Nemački božićni vašari Nemačka: Čarolije božićnih vašara Zimski dvorci (foto: cntraveler.com) Najlepši zimski dvorci na svetu manTravel cover Dobrodošli u Mančester turizam Najopasnije turističke destinacije u 2017. · · ·