BeFunky-collage (8)
U VAZDUHU · pop trash

Slavne ličnosti neretko se fotografišu sa svojom decom i partnerima, ali čini se da roditelje drže podalje od očiju javnosti. No, neke od zvezda ipak nisu odolele da prošetaju crvenim tepihom ili podele najznačajnije trenutke u karijeri upravo sa svojim roditeljima, što su paparaci uredno zabeležili. Da li možete da pogodite ko je ko?

Iako poznate ličnosti ostvaruju veliki uspeh i uživaju ogromnu popularnost, slavu i bogatstvo, i oni su samo obični ljudi koji najviše cene trenutke sa svojim najmilijima. Nekima od njih roditelji su pomogli da naprave prve profesionalne korake, čak su im bili i menadžeri, ali u najmanju ruku oni su im najveći oslonac i podrška, kako u karijeri, tako i na ličnom planu. Kod nekih zvezda, sličnost sa roditeljima je neverovatna, dok kod nekih drugih, nikada ne biste pogodili o kome je reč. Galerija koja sledi otkriće vam tu enigmu!

Ovo je mama...Otvori galeriju

 

page-mrbean Mr. Bin je zalutao u filmske hitove BeFunky-collage (2) Najluđe teorije zavere na internetu BeFunky-collage (15) Najveći šminkerski promašaji poznatih dama tetovaze-poznati-cover Otkrivamo značenje tetovaža poznatih ličnosti · · ·