rev-1-PDP-TRL-2153_High_Res_JPEG
KULTURA · film/TV

Svet Pokemona je oživeo! U akcionoj pustolovini „Pokemon detektiv Pikaču“, prvom igranom Pokemon filmu, Rajan Rejnolds nastupa kao detektiv Pikaču. Ljubitelji Pokemona sad će moći da vide legendarnog Pikačua i na velikim ekranima, kao i mnoge druge omiljene Pokemone, od kojih svaki ima jedinstvene moći i ličnost. U filmu takođe glume Džastis Smit kao Tim, Ketrin Njuton kao Luci, mlada reporterka koja je na tragu svoje prve velike priče, kao i Suki Voterhaus, Omar Čaparo, Kris Gir, Rita Ora, Ken Vatanabe, te Bil Naj.

Film počinje kad iskusni detektiv Hari Gudmen iznenada nestane, što podstakne njegovog dvadesetjednogodišnjeg sina Tima da otkrije šta se dogodilo. U istrazi mu pomaže Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikaču: duhoviti i simpatični detektiv koji predstavlja zagonetku samom sebi. Kad otkriju da mogu uspešno sarađivati, budući da je Tim jedina osoba koja može da razume i razgovara s Pikačuom, udruže snage u uzbudljivoj pustolovini kako bi rešili ovaj tajanstveni slučaj. Zajedno jure ulicama Rajm Sitija, ogromne moderne metropole u kojoj ljudi i Pokemoni žive zajedno u superrealističnom svetu, u potrazi za tragovima, te tamo otkriju šokantni zaplet koji bi mogao uništiti taj mirni suživot i ugroziti celi svet Pokemona.

Pokemon detektiv Pikaču režirao je Rob Leterman, prema priči Dana Hernandeza, Benjija Samita i Nikol Perlman, scenariju Dana Hernandeza, Benjija Samita i Roba Letermana, te Dereka Konolija, koji se bazira na video igri Detektiv Pokémon, koju je razvio Creatures Inc. 

Film Pokemon detektiv Pikachu je na repertoaru svih bioskopa u distribuciji Blitz-a.

BeFunky-collage Filmske i televizijske uloge Mihaila Miše Janketića – jedan moguć izbor screen-shot-2019-05-15-at-3.22.53-pm Sve što znamo o novoj sezoni serije „Black Mirror“ trailer-for-disneys-maleficent-mistress-of-evil-social Andželina Džoli je ponovo Grdana u drugom delu Diznijeve bajke IT: CHAPTER TWO Pogledajte jezivi trejler za drugi deo horora „To“ · ·