Pokemoni
U VAZDUHU · tech/web

Kažu da ljudi hodaju ulicama svetskih metropola kao zombiji. Ali, nisu zombiji, to su samo igrači Pokémon GO, sada nove aplikacije iz „Nintenda“ koja se igra u stvarnosti. Dakle, uz GPS i prednju kameru telefona možete loviti i trenirati pokemone na ulici, na faksu, u sobi.

Da, omiljeni pokemoni su sada u stvarnom svetu, recimo. I pazite sad, ovo je igrica koja vas tera da idete napolje da je igrate. Da li to konačno deca neće sedeti pred računarima i nervirati starije generacije što se ne igraju napolju?

Iza ove igrice koja je zaludela svet stoji startap Niantic Labs u koji su novac uložili i Google i Nintendo. Zahtevi za skidanjem igrice su bili toliko veliki da su serveri popadali. Igrica je za sada dostupna u Americi, Australiji i na Novom Zelandu, ali postoji i način da se igra u Srbiji, to možete pogledati ovde. Čak postoji i Facebook event za igranje ove igrice u Beogradu, to možete da vidite ovde. A ako nešto ima ivent koji je atendovao ogroman broj ljudi, znate da je hit.

gedžeti Uvrnuti gedžeti 3_ouring_3 cover Letnje tehnikalije Automatski nacrt Optička iluzija koja je hipnotisala svet Telefon Savršen način da osušite telefon kad vam padne u vodu · ·