Nivea
PULS GRADA · lepota · U VAZDUHU · nagradne igre

Proleće samo što nije zakucalo na naša vrata. Dani su sve duži, sve je toplije, sve više vremena provodimo napolju i pravi je momenat da se više pažnje pokloni nezi kože našeg tela.

Sada je pravi trenutak da na naša vrata zakuca NIVEA sa svojim NIVEA Q10 Energy proizvodima za negu tela. Q10 se nalazi u koži, prisutan je u svakoj ćeliji, stimuliše njihovo obnavljanje, čime pojačava njenu prirodnu čvrstinu.

NIVEA Q10 Energy losion za zatezanje kože tela, formulacije sa koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom stimuliše obnavljanje ćelija i regeneriše kožu. Vrlo brzo, nakon nanošenja, intenzivno hidrira normalnu kožu i ona vidljivo postaje glatka i nežna.

Nivea i City Magazine poklanjaju vam tri poklon paketa sa proizvodima ove kozmetičke kuće. Da biste ušli u konkurenciji za nagrade potrebno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici, koji je vaš omiljeni Nivea proizvod?

Prolećna nega Prolećna nega kože Sajam kozmetike Sajam kozmetike na Novosadskom sajmu prolecni mirisi- sva tri Mirisi proleća Svet lepote Svet lepote u Kombank areni