DIY
U VAZDUHU · urban flash

Svi smo barem jednom pokušali nešto da uradimo sami. Uz toliko tutorijala na Internetu, čini se da je sve lako i moguće uraditi. Mislili smo da su zanati laki i ako jednom odgledamo snimak da ćemo i mi stvoriti magiju.

Ipak, teško je poverovati da je nekom majstorija uspela iz prve. Uglavnom su sve bile stvari vredne smeha. Realno, ništa nije izgledalo kao na ekranu, ali bitno je pokušati. Na kraju uvek može lepo da se smeje svaki put kad se pogleda rezultat. To ne znači da ne treba ponovo da pokušate neki uradi sam projekta. Vežbom se dolazi do savršenstva. A svaki pokušaj će biti bolji od prethodnog. Do tada, pogledajte u našoj galeriji neke od najboljih neuspeha. Koliko je zabavno kako ništa ne liči na ono šta se očekivalo!

Očekivanja i realnostOtvori galeriju
cover 12 indikacija da će vas voleti zauvek saksija Viride: Saksija koja ima svoj izvor svetlosti 10-times-people-had-no-idea-what-they-were-wearing-3-59a02580ca68a__605 Kina: Kad ljudi ne znaju šta piše na majici koju nose Gde ćemo za vikend? Amstel i City Magazine (foto: shutterstock) Gde ćemo i šta ćemo za vikend? Predlozi super aktivnosti za vikend sa prijateljima · ·