Poliklinika Diva
PULS GRADA · lepota

Prva poliklinika za estetsku medicinu i dermatologiju – Poliklinika “Diva”, proslavila je 25 godina uspešnog rada. U pitanju je dermatološka ustanova sa najdužom tradicijom na Balkanu. Zbog iskustva i znanja lekara specijalista koji rade u ovoj ustanovi, svoje poverenje je tokom godina Poliklinici Diva ukazalo stotine hiljada klijenata, a evo koje su procedure i usluge najtraženije…

Poliklinika Diva prva je postavila standard laserske dermatologije još 1990. godine kada je počela da na naše prostore uvodi metode anti-aging medicine, dermatološke i hirurške lasere, a dr Svetlana Bogdanović, vođa stručnog tima i osnivač ove medicinske ustanove, pionir je u radu sa radio-talasima koji se koriste za uklanjanje promena na koži. Kada je reč o medicinskim laserima, najčešće tražene procedure su trajna epilacija i podmlađivanje 4D Combo laserom u kombinaciji sa PRP metodom što je ujedno i najnovija preporuka sa Master edukacije u Rimu.

PODMLAĐIVANJE 4D COMBO LASEROM 

Preporuka svetskih stručnjaka je da se za podmlađivanje koriste dve metode koje zajedno daju fantastične rezultate kada je reč o podmlađivanju i zato ih koriste i lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije u Poliklinici Diva. 4D Combo laser na potpuno prirodan i bezbolan način pomaže koži da se regeneriše i podstiče stvaranje novog kolagena i elastina u epidermu.

HIJALURONSKI FILERI

Za one koji traže kako da prirodno podmlade kožu lica i vrata ili vrate jedrinu i punoću usnama, hijaluronski fileri su pravi izbor! A sve to bez alergijskih reakcija i rizika od infekcija! S obzirom na to da se u Poliklinici Diva koja je zvanični Edukacioni centar za hijaluronske filere u regionu, koristi specijalna bezbolna tehnika sa Pixel kanilom, nakon tretmana nema modrica niti komplikacija, a obrazima je vraćena jedrina, nestaju bore između nosa i usana, postiže se zatezanje lica i eliminišu viseći obrazi.

3D MEZONITI

Gubitak tonusa, pojavu bora i visećih obraza moguće je rešiti uz pomoć 3D mezoniti revolucionarne tehnike za zatezanje lica, podizanje i zatezanje kože koju koriste lekari specijalisti u Poliklinici Diva. Elastične niti se postavljaju u sve nivoe kože i u svim pravcima, a kasnije se na njihovom mestu stvara nov kolagen, te potporna mreža koja daje snažan lifting efekat.

TRAJNA EPILACIJA MEDICINSKIM LASERIMA

Lumenis laserima, koji se koriste u Poliklinici Diva, postižu se odlični rezultati već nakon 3 do 5 tretmana, a upotrebljavaju ih i prestižne klinike u Evropi i Americi. Pored toga što su dlačice uklonjenje, nakon ovog tretmana koža je lepa i baršunasta i rešen je problem urastanja dlačica.

1 hand cream_cover KOOZMETIK: Prirodna nega ruku pagecoverrr Novi miris: Absolute me MEN geli linija 2017 TISK_cover Afrodita kozmetika: 5D sensitive rdecelaske-1000x500 Riđokose žene su najlepše? · ·