Polimark haljine
PULS GRADA · dizajn

Izložba haljina od ambalažnih materijala „Zakopčaj me selotejpom“, nakon Zagreba 2012. i 2015, Beograda 2013. te Sarajeva i Ljubljane 2014. godine, ponovo se vratila u Beograd. Atrijum trgovačkog centra Delta City od 14. do 26. novembra pretvoren je u neobičan trg „Zakopčaj me selotejpom“ koji je ispunjen atraktivnim haljinama izrađenim od ambalažnih materijala renomiranih brendova na srpskom tržištu, proizašlih iz umetničkih vizija priznatih srpskih modnih dizajnera.

Izložba će biti zatvorena sutra, a po zatvaranju biće proglašena najlepša ambalažna haljina, i svi oni koji su do tada glasali za svog favorita ulaze u „trku“ za dobijanje nagrade. Među onima kojima će biti uručena priznanja naći će se i dizajner haljine koja bude odabrana za najlepšu, kao i predstavnici kompanije čija je ambalaža pomogla da se haljina izradi.

Haljine se izrađuju od ambalaže sledećih kompanija: Danubius d.o.o., Novi Sad; Fresh&Co, Beograd; Grand Prom d.o.o., Beograd; Ikom, Zemun; Koncern Bambi AD, Beograd; Marbo Product d.o.o., Beograd; Universal Brands d.o.o., Beograd; a pridružiće im se i haljina s obeležjima medijskog partnera na projektu Naxi radija.

Izazov i iskorak u radu s ambalažnim materijalima navedenih kompanija prepoznali su i dali svoj pečat renomirani modni dizajneri poput: Svetlane Jaćović, Marine Milovanović, Dragane Nikolajević (DNK studio), Stanislave Sinđelić, Slobodana Bate Spasojevića, Igora Todorovića, Ane Vasiljević Celar, Jasmine Vujović (GetUp), Milan Zejak i Tijane Žunić.

DSC_ (8) cover Prvi rođendan Gradstor Design Hub-a! Polimark haljine Ove sezone modni trendovi su nešto drugačiji vizitke Najbolje vizitkarte na svetu izumi Savršeni primeri urbanog dizajna · ·