page_cover
U VAZDUHU · urban flash

Poslednjih nekoliko godina muška punđa, poznatija kao „man bun“, je postala pravi hit među momcima koji vole malo opušteniji način života. Ovu frizuru najviše viđamo leti, budući da se savršeno uklapa uz bermude, havajske košulje, kratke majice i ostalu odeću koja neizostavno prati ovo godišnje doba. Tobože „ozbiljni ljudi“, a tu ubrajamo i političare, s druge strane, ni po koju cenu se ne bi pojavili s ovom frizurom na javnom mestu, zbog čega je kolekcija svetskih lidera sa fotošopovanom muškom punđom, koju ćete upravo videti, toliko zabavna.

Sve je počelo kada je jedan korsnik Twitter društvene mreže objavio fotografiju Donalda Trampa sa man bunom. Njegov post je ubrzo postao viralan, i potpuno neočekivano, sajt DesignCrowd je organizovao takmičenje za najbolji fotošop svetskih lidera sa muškom punđom. Među pristiglim radovima našle su se zabavne slike Vladimira Putina, Baraka Obame, Džordža Buša i mnogih drugih poznatih imena iz sveta politike.

Pogledajte u našoj galeriji kako to izgleda. Kom političaru, po vašem mišljenju, najbolje stoji ova frizura?

Donald TrampOtvori galeriju
pagecover7495 Diznijevi junaci u današnjem svetu pagecover Slike koje će vam ulepšati dan friends-1953343_960_720_cover Kako da vam razgovori uvek budu zanimljivi NElqZlZGT4oRpq_1_b_cover Ovako bi izgledao film „Prljavi ples“ u režiji Dejvida Linča · · · · · ·