Coca-Cola mladima panel sa učesnicima programa
PULS GRADA · aktuelno

U potrazi za poslom, mlad čovek se suočava s nizom prepreka. Dovoljno je da otvorite oglase i tamo će se za tren naći značajan broj ponuda za posao. Ipak, često je prvi utisak nesigurnost i nedovoljna vera da upravo vi možete da odgovorite zahtevu. Kažu da samo osoba koja izražava bojazan da za određene izazove nije spremna, jeste upravo ona puna potencijala.

Onaj ko raspolaže značajnim opusom znanja, zapravo je svestan i ograničenja i slabosti. Iza onog ko pokazuje strah uglavnom se krije odgovorna i pouzdana osoba.

Mladima je od velikog je značaja da u potrazi za poslom dobiju podršku, odnosno nekog ko će im pomoći da svoje stečeno formalno obrazovanje, uobliči. Važno je najpre budućem poslodavcu predstaviti svoje kvalifikacije, na pristojan, istinit i pre svega uverljiv način. Odličan HR menadžer umeće da ceni iskrenost i prepozna kvalitet.

Momčilo Krstić, jedan od mladih ljudi koji je u prethodnom periodu prošao kroz edukativne radionice u okviru programa Coca-Cola podrška mladima, savetuje svoje kolege da nakon studija rade na sebi. Momčilo navodi da u procesu traženja posla treba oslušnuti tržište rada ali i iskoristiti svaku mogućnost da saznate nešto novo i korisno, sve u cilju bržeg zaposlenja.

Sadržaj programa Coca-Cola podrške mladima zapravo uobličava ono znanje koje smo diplomom stekli i pomaže da ga upotrebimo predstavljajući se željenoj kompaniji. Radionice pomažu da naučimo da se u komunikaciji sa HR menadžerima izrazimo na pravi način, istaknemo svoje veštine i apostrofiramo upravo one osobine koje su za kompaniju važne te nas tako kvalifikuju da uđemo u krug najpoželjnijeg kandidata”, ističe ovaj mladi čovek.

Vrlo je važno da ono što umemo i možemo pokažemo na najbolji način. Program Coca-Cola podrška mladima, koji se sprovodi u okviru platforme Coca-Cola mladima, upravo je jedan od izuzetnih prilika da mladi steknu samopouzdanje, poboljšaju komunikacioni potencijal, steknu mnoga znanja iz različitih oblasti i spremnije se upuste na tržište rada.


Promenada Šta sve sadrži najmoderniji šoping centar u Novom Sadu McDonald’s restoran Otvoren McDonald’s restoran u Promenada tržnom centru Stan Lee Vaš drugar Sten Li (1922 – 2018) Zvezdara Svako dete zaslužuje najbolji početak · · ·