shutterstock_213641863
PULS GRADA · auto

Iznenadni kvar na automobilu, gubitak ključeva ili prazan rezervoar – stvari su koje svakome od nas mogu da unište naizgled savršeno isplanirano putovanje i dugoočekivani odmor. Ako uzmemo u obzir da se cena šlepanja četvorotočkaša kreće od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra, kao i da najsitnije popravke u inostranstvu koštaju papreno, onda je jasno zašto su ovakve situacije ozbiljan udarac na naše živce i novčanik.

Na sreću, danas postoje različiti paketi osiguranja koji pokrivaju gotovo sve nepredviđene situacije koje vozače mogu da zadese na drumu. Njihova najveća prednost je što obezbeđuju ne samo pomoć na putovanju i u inostranstvu, već i na teritoriji Srbije. Tako vozačima pružaju sigurnost i u svakodnevnim situacijama, poput vožnje do posla, prodavnice ili lekara.

Pomoć je korisnicima obezbeđena 365 dana u godini, 24 sata dnevno, a osim šlepa i popravke automobila na licu mesta obuhvata brojne pogodnosti za koje mnogi vozači ni ne znaju. Slanje rezervnih delova, goriva ili ključeva, troškovi parkiranja pokvarenog i najam drugog zamenskog automobila, kao i prevoz i smeštaj vozača i njegovih putnika, samo su neka od brojnih rešenja koje ova usluga nudi.

Zahvaljujući inovacijama na tržištu osiguranja, pomoć na putu sa najširim pokrićem u UNIQA osiguranju je odnedavno moguće nabaviti u potpunosti online putem vebšopa – kroz svega nekoliko minuta i jednostavnih koraka. Osim na vebšopu, pomoć na putu je dostupna i u 40 poslovnica širom Srbije.

road-traffic-car-business 5 grešaka koje pravimo kada kupujemo novi auto 26904307_cover BG Car Show – Međunarodni salon automobila u Beogradu tesla-space-cover Zašto je lansiranje Space X rakete u svemir pratilo 2,3 miliona ljudi? gettyimages-515588848-1517419957-cover Džejms Bond: 5 najboljih automobila agenta 007 ·