pagecoverphotobomb
U VAZDUHU · pop trash

Pokušavate da napravite savršenu sliku. Stojite na pravoj razdaljini tako da obuhvatite sve što vam je bitno, ljudi koje fotografišete su se već uveliko namestili, škljocnuli ste aparat, da bi u istom trenutku shvatili da vam je niotkuda neko drugi „uleteo“ u kadar. Ovo se zove „photobomb“ i dešava se svima, od nas amatera, pa do profesionalnih fotografa. Ljude ovo uglavnom nervira, ali verujemo da bi imali drugačiju rekaciju kada bi im sliku pokvarile poznate ličnosti.

U našoj galeriji možete videti kako izgleda kada se Nicolas Cage, kraljica Elizabeta II, Kevin Spacey i još mnoge druge poznate ličnosti pojave kao nepozvani gosti na fotografijama drugih ljudi.

Kraljica Elizabeta IIOtvori galeriju
game-of-thrones-ice-ice-baby_cover Game Of Thrones: Parodija hita „Ice, ice Baby“ Od sjaja do očaja Izgled Kim Kardashian u tri koraka - naslovna Od sjaja do očaja: Izgled Kim Kardashian u tri koraka Najbizarniji spotovi Top 10: Neki od najbizarnijih domaćih spotova 920955-Rihanna3-650-fdb30cf31a-1484646372_cover Pop zvezde nekad i sad: Da li su se promenili? · ·