Prosidba picom
U VAZDUHU · urban flash

Ima na ovom svetu još onih romantičnih dušica koje maštaju o danu kada će ih voljena osoba zaprositi. U tim maštarijama najčešće se zamišlja kako voljena osoba u trenutku velike ljubavi i obostrane sreće i ispunjenja klekne na kolena i zatraži ljubav, ruku i vernost za „do kraja života“. Romantične predstave u kojima se zamišljaju takve scene obično u sebi sadrže i poneki simboličan poklon koji poziva na trajanje, vernost u večnosti, ali možda bi u svetu kojem preti glad i siromaštvo bilo bolje da vas draga osoba zaprosi picom nego prstenom!

Nemamo ništa protiv skupocenog nakita, ali u svetu u kojem trenutno živimo i za koji stručnjaci tvrde da je nemilosrdan i okrenut samo ka sticanju materijalnih bogatstava, verovatnije je da će vam draga osoba moći da ponudi sasvim prosečan život, a manje verovatno, dijamante skupocene vile i život u ružičastoj svili. Stoga mislimo da bi prosidba koja uključuje ukusno parče pice uvek bila bolje shvaćena!

Bez lažnih obećanja na početku, pa sve do onoga „dok nas smrt ne rastavi“ šanse da sa najdražom osobom podelite parče ukusnog italijanskog specijaliteta verovatnije su od onoga gde na kraju prodajete verenički skupoceni prsten kako biste otplatili kredit za auto ili stan. Za sreću je, a o tome sve češće govore i psiholozi, ipak potrebno da čvrsto stojite na zemlji, i da imate realnu predstavu o tome šta znači život u dvoje. A da li to podrazumeva i neku margaritu ili fungi picu? Zašto da ne!

Simboličan komadić večnog jedinstva među parovima sada je i jestiv!Otvori galeriju
Idealni muškarci Kako izgleda idealan muškarac u 19 različitih zemalja cover1 7 najpoznatijih identičnih blizanaca sad-relationship-cakes Bolni raskidi na kolačima Leo igrica Pomozite Leonardu DiCapriju da osvoji Oskara · · · ·