Moderne leptir mašne
PULS GRADA · moda

Možda niste momak koji je lud za odelom ili frakom. Možda kravatu stavljate u zaista retkim prilikama, recimo najviše dva puta godišnje, a i tada biste, samo da možete oslobodili svoj vrat i raskopčali košulju. Eh, da je sreće da neki brend pokaže razumevanje za vašu nestašnu dečačku prirodu… Možda je ovo trenutak zbog kojeg će sve vaše muke izgledati kao daleka prošlost!

Birties leptir-mašne su idealan modni detalj za sve one momke koji bi voleli da suviše ozbiljnom izgledu daju malo pop art šmeka. Zahvaljujući zanimljivim printovima i šarama, ovaj modni dodatak se lako kombinuje sa ostatkom garderobe, tako da ćete bez problema umesto zvanične i svečane kravate leptir-mašnom na kojoj se pojavljuju junaci i scene iz Nintenda, ili Ratova zvezda, postići moderan, ali neobavezan izgled.

Mašne su izrađene od čistog pamuka, tako da se, iako to mnogi ne vole, mogu staviti i deci, onako, štosa radi, ili za fotografisanje tokom rođendanskih slavlja, a da ne izazovu osip i druge neprijatne reakcije na koži. Budite slobodno dečak, zarobljen u telu jednog pravog gospodina.

Moderno a ipak klasičnoOtvori galeriju
šal od svile Šal od svile – savršen asesoar Kanski glamur Retrospektiva kanskog glamura Letnje haljine Najlepše prolećne haljine Moda & priroda Kako ruska umetnica vidi vezu između mode i prirode · · ·