920955-Rihanna3-650-fdb30cf31a-1484646372_cover
U VAZDUHU · pop trash

Njihove pesme dominiraju top listama. Održali su hiljade koncerata širom sveta. Imaju milione obožavalaca. Pop zvezde su, ipak, kao i mi, svojevremeno bili tinejdžeri i blamirali se lošim frizurama i u najmanju ruku sumnjivim izborom garderobe.

Ono što je neverovatno na ovim fotografije izvođača pop muzike nekad i sada, jeste činjenica da mnogi od njih danas izgledaju bolje nego u mladosti! Očigledno da novcem može sve da se kupi, pa i lepota. Naravno, svi imaju savršene zube i kožu, a pronalaženje najboljih stilista im sigurno nije predstavljalo problem.

Pogledajte u našoj galeriji kako su u mladosti izgledali Beyonce, Britney Spears, Elton John, Snoop Dogg i još mnoge druge poznate ličnosti iz sveta muzike.

Enrique IglesiasOtvori galeriju
WTF (foto: www.blog.hrn.io) WTF momenti u ovdašnjem popu, roku i folku Slavni citati iz filmova koje ste pogrešno zapamtili Slavni citati iz filmova koje ste pogrešno zapamtili Automatski nacrt Najbizarnije japanske reklame na jednom mestu Frikovi (foto: www.thewowreport.com) Le Freak, C’est Chic: Sećanje na naše divne frikove · · ·