Popcycle - umetnost i dizajn
PULS GRADA · dizajn

Sigurno ste primetili koliko je biciklizam, kao jedan od najboljih načina za rekreiranje, u poslednje vreme postao popularan i među Beograđanima. Ovo jeftino prevozno sredstvo, prijateljski nastrojeno prema okolini, još uvek čeka dovoljan broj staza kojima se građani mogu služiti. Do tada, zaljubljenici u ovu vrstu rekreacije imaju priliku da svog dvotoškaša upotpune originalnim asesoarima, brenda Popcycle.

Popcycle torbice za bicikl rezultat su lične potrebe jedne dizajnerke i u isto vreme biciklistkinje. Aleksandra Popović već dve godine živi i radi u Beogradu, pod etiketom SUNDRI POP Design. Popcycle torbice za bicikl dizajniran su proizvod za sve one koji podržavaju zdrav način života i ekološki su orijentisani. Iz sveukupnog iskustva da se prepozna jedan uspešan proizvod, pre godinu dana nastao je ekonomičan i atraktivan biciklistički asesoar. Nakon prve torbice, uklapanje dezena, materijala, boja i oblika preraslo je u igru, a kao rezultat toga proistekle su čak tri kolekcije torbica za muški i ženski bicikl. Iako prvenstveno namenjene ženama, pod parolom „Žene budite u trendu“, POPCYCLE torbice naišle su na odobravanje celokupnog okruženja.

Ovaj brend nedvosmisleno prenosi poruku buđenja ekološke svesti kod ljudi, kao i da vožnja bicikla ne mora biti samo rekreativna, već i svakodnevna aktivnost. Publika je oduševljena idejom da jedan naizgled nepotreban proizvod dobija vrlo bitnu funkciju, ali i estetsku dimenziju. Materijali koji se koriste prilikom izrade torbica su nepromočivi, primamljivih dezena i jarkih boja. I sam naziv brenda je nastao spontano, spajanjem biciklizma (cycle) i POP kao popularno koji prati predhodni angažman Aleksandre Popović, kroz brend SUNDRI POP Design.

Popcycle proširuje asortiman iz meseca u mesec, rađaju se nove ideje i sluša se potreba tržišta, kako našeg tako i stranog. Trenutno je aktuelna linija novih torbica Popcycle-MooShema u saradnji sa brendom MooShema.

Da bi jedan nov proizvod dobio priznanje na tržištu potrebno je mnogo rada i ulaganja. Kao na svakom početku, i za Popcycle put je bio trnovit, ali ono što je Aleksandru najviše motivisalo u tom trenutku, jeste pozitivna reakcija okruženja. To je svakako znak da tržište za ovakvu vrstu nekomercijalnih proizvoda postoji.

 

Najčudniji hoteli na svetu 13 najčudnijih hotela na svetu Kamp prikolice Najprestižnija vozila za prave kampere Sabina Lang i Daniel Baumann Izložba Sabine Lang i Daniela Baumanna na Belgrade Design Weeku FAF Budi u kadru Konkurs za kreiranje postera za Festival autorskog filma · · · · · ·