page-cover-gazirani-napici
KULTURA · art

Coca-Cola, Fanta, Pepsi… za većinu nas to su bezalkoholni napici koji nas osvežavaju tokom letnjih dana. Za jednog korejskog ilustratora sa rezidencijom u Kanadi, međutim, oni su inspiracija za crtane likove koji izgledaju kao da bi vrlo lako mogli da budu deo animiranog filma ili stripa.

Njegovo umetničko ime je Sillvi, a većinu njegovih crteža možete pronaći na sledećem Instagram profilu. On se odlučio za ovaj projekat jer je shvatio da ljudi dobro reaguju na dela koja inkorporiraju neke već od ranije poznate elemente kao što su logotipi poznatih brendova, likovi iz pop kulture ili poznate ličnosti. Njegov izbor su ovog puta bili gazirani napici.

Za vreme izrade svakog od crteža, on je pio dato piće i gledao da se modni stil njegovih izmišljenih junaka uklapa sa logom brenda. Po njegovim rečima, bilo mu je potrebno oko 2 sata za svakog od likova. U našoj galeriji možete videti rezultate njegovog predanog rada.

Coca-ColaOtvori galeriju
bele-tetovaze Bele tetovaže su postale novi trend van-gogh-1 Zakoračite u slike Vinsenta van Goga na novoj izložbi u Parizu ABSTRACTA_Izlozba_Kuca kralja Petra I_ 26 mart Izložba „Realnim do nerealnog“ – Abstracta 26. marta 599d0c711da76-fake-shadow-street-art-damon-belanger-redwood-california-18-599bf285e47ce__880 On crta lažne senke na trotoaru da bi zbunio pešake · ·