Restoran telefon
U VAZDUHU · urban flash

Vlasnik restorana Abu Goush u istoimenom malom mestu pored Jerusalima ponudio je 50 odsto popusta svim mušterijama koje isključe mobilni telefon dok jedu.

Dževdat Ibrahim, vlasnik restorana Abu Goush, želi da promeni kulturu kucanja SMS poruka, proveravanja pošte i pričanja telefonom tokom obroka, zbog čega je ponudio popust mušterijama koje isključe mobilni telefon dok jedu.

Njegov restoran postoji od 1993, a Ibrahim je nedavno primetio kako parovi sede u tišini, svako gleda svoj telefon i na kraju neko od njih traži da im se podgreje hrana, koja se ohladila u međuvremenu.

„Smart telefoni su uništili iskustvo večeranja u restoranu,“ tvrdi Ibrahim i nada se da će popust naterati goste da se više druže međusobno i uživaju u jelu.

Reklame mogu biti umetnost Diskusija „Reklame mogu biti umetnost“ Spiderman ­I superheroji koriste društvene medije Instagram short film Kratki film napravljen od Instagram fotografija Heidelberg Heidelberg projekat – živopisne zgrade u problematičnom kraju grada · ·