4578
fotografija

Sada kad su naše bake i deke stari, gledajući njihove fotografije iz mladosti pokušavamo da zamislimo kako su se ponašali kada su bili mladi, kako su izgledali kada se zaljube, kada se druže sa prijateljima i da li su brinuli o svojoj budućnosti.

Baka i deka nam uvek ponosno pokazuju svoje slike i često se slatko svađaju, ko od unuka više liči na njih. Ukoliko ih uživo pogledamo, teško da postoji sličnost, jer naravno, u pitanju je razlika u godinama, ali ukoliko pogledamo njihove fotografije kada su bili naših godina, uviđamo da se ne svađaju bez razloga. Ova činjenica je pala na pamet pojedinim unucima koji su rešili da naprave rimejk fotografija svojih baka i deka. Jer, bez njih ne bi bilo naših roditelja, a bez naših roditelja ni nas.

U znak zahvalnosti prema bakama i dekama, unuci su napravili rimejk njihovih fotografija iz mladosti. Sledeći put kada budete gledali stare porodične fotografije, obratite pužnju na sličnosti koje imate sa vašim precima, a u našoj galeriji pogledajte kolika je sličnost između generacija određenih porodica.

Rimejk porodičnih fotografijaOtvori galeriju
91-1000x500 Čarobna Budimpešta u decembru pinecone-1168741__340 Kako da od dosadnih predmeta napravite odličnu fotografiju Priroda Nešto je isto a nešto se razlikuje Izmene u gradovima Pronađite razliku · · ·