Lego film
PULS GRADA · deca

U nedelju, 09. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, praznik za najmlađe ljubitelje animiranih ostvarenja. Svi posetici bioskopa će imati priliku da pogledaju najaktuelnije filmove na velikom platnu i da se zabave u aktivnostima specijalno pripremljenim za njih.

Drugog zimskog vikenda u februaru mesecu, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazana najnovija animirana avantura Lego film, priča o Emetu, potpuno prosečnoj Lego figurici, koja uvek poštuje pravila. Zabunom, Emeta prepoznaju kao izvanrednu osobu i kao ključ za spas celog sveta. On je ubrzo regrutovan i postaje deo jedinice koja kreće u misiju zaustavljanja zlog tiranina – misiju za koju je Emet beznadežno i neverovatno smešno nepripremljen.

Za sve posetioce Cineplexxa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano glavnim likovima filma Lego, predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Jedinstvena izložba skulptura kluba ljubitelja ovih čuvenih figurica „Beokocka“ biće postavljena u okviru bioskopa u Beogradu. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik.

U nedelju će na repertoaru biti i popularni, sinhronzivani filmski hitovi Zaleđeno kraljevstvo 3D i Džastin i hrabri Vitezov, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Igorov magični spektakl Igorov magični spektakl 21. i 22. februara u Domu omladine Šumadija sajam KG Kids fest na Šumadija sajmu Žmurke Deca šampioni u žmurkama Sportakus Manifestacija „Beograd najmlađima“ ispred Starog dvora