page-cover-superheroji
U VAZDUHU · urban flash

Kao i mnogi u njegovoj profesiji, fotograf Saša Goldberger nije uvek 100% siguran u svoje sposobnosti pa postoje periodi kada je manje produktivan i zadovoljan svojim radom. U takvim situacijama potrebno je okrenuti novi list i probati nešto drugačije. U njegovom slučaju, rešenje je bilo u nekonvencionalnoj seriji fotografija u kojoj su superheroji u centru pažnju.

Kolekcija portreta nosi naziv Super Flamanci i ona prikazuje Betmena, Halka, Ženu mačku i druge superheroje iz popularne kulture odevene i fotografisane tako da izgledaju kao kraljevi, plemići i drugi zaslušni građani na slikama iz 16. i 17. veka umetnika kao što su Ticijan, Velaskez ili Rembrant.

Pregledom fotografija u našoj galeriji ćete videti koliko je samo truda uloženo u kostime, šminku i retuširanje fotografija kako bi one izgledale što bliže ideji njihovog autora, ali sve to bi bilo uzalud da istovremeno nisu i veoma zabavne.

SupermenOtvori galeriju
beautiful-blond-blonde-157728 Da li muškarci stvarno preferiraju plavuše? page-fotografije 10 fotografija koje će vas sigurno zbuniti 97c10e68-2793-4627-99bc-2100ceae715f-stock_ab-8843 Šta kaže horoskop za upoznavanje novih ljudi u 2019? if_fruit_could_move_t Šta radi voće kad niko ne gleda? · ·