coverorgazam
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Brazilski fotograf Markos Alberti je autor nove kolekcije fotografija koje prikazuju žene pre, u trenutku i nakon doživljavanja orgazma. Cilj ovog indikativno nazvanog „Projekta O“ je da normalizuje žensku seksualnost i poruči pripadnicima lepšeg pola da ne treba da se stide što zadovoljavaju svoje nagone.

U Albertijevoj seriji slika su učestvovale žene različitih rasa, nacionalnosti, starosti i tipova telesne građe. Kako bi dostigle vrhunac zadovoljstva, dato im je odgovarajuće pomagalo. Same fotografije su odrađene sa ukusom, bez golotinje i drugih distrakcija od glavne ideje projekta.

Kod nekih dama je primetna blaga stidljivost i nesigurnost na prvim fotografijama iz serija, što je, naravno, potpuno očekivano. Na kraju, međutim, blaženstvo se veoma jasno ocrtava na licu svih učesnica.

Dame pre i posle orgazmaOtvori galeriju
pagecovermame Mamama nije lako tumblr_oxpej6pvLK1tc3dsmo1_1280 Da li se stidite kada kupujete ljubavne romane pred drugima? FTV_0899cover Venčanje iz snova u hotelu Holiday Inn pexels-photo-580631_cover 5 faza nakon raskida i kako ih prebroditi · · ·