iTrainer.hr_1
U VAZDUHU · promo

Srbija i region već više od dve decenije predstavljaju ozbiljan rasadnik vrhunskih programera, a u poslednjih nekoliko godina najveća potražnja vlada za vrhunskim SWIFT programerima, odnosno momcima i devojkama koji znaju da razvijaju i kreiraju iOS aplikacije namenjene iPhone telefonima i iPad tabletima.

Glavni motiv većini budućih iOS programera svakako je dobra zarada, koja je gotovo zagarantovana, ali ima i onih programera koji SWIFT vide kao alat kojim mogu maksimalno da pokažu svoju kreativnost i maštovitost. U cilju zadovoljena sve većih potreba za vrsnim iOS programerima region je od nedavno postao bogatiji za jedan od trenutno najboljih trening centara – iTrainer.hr – Apple Authorized Training Provider. U svetu postoji 92 Apple Authorized Training Provider-a, a nešto manje od polovine nalazi se na starom kontinentu. Ovim potezom region je dobio novo mesto gde je moguće maksimalno ovladati programskim jezkom SWIFT, ali i steći sva neophodna znjanja za rad u profesionalnim programima za obradu zvuka, slike i video sadržaja, kao i znanja za vođenje i održavanje Apple-ovih rešenja u okviru kompanija.

Treninge iz SWIFT programiranja mogu da pohađaju i osobe bez bilo kakvog programerskog predznanja, mladi, osobe bez trenutnog posla, ljudi koji žele da napreduju u karijeri i svi koji žele da steknu ozbiljna programerska znanja i veštine. Vlatko Škarica direktor pomenutog trening centra prilikom otvaranja istog rekao je kako živimo u vremenu ubrzanih tehnoloških promena u kom digitalizacija i automatizacija poslova i poslovanja uz nezaobilazan engleski jezik sve više potražuju i znanje programskih jezika kao preduslov konkurentnosti i uspeha na tržištu rada. Uz gotovo sigurnu zaposlenost, znanje programiranja omogućava i daljinski pristup globalnim tržištima, a time i većoj zaradi, nezavisno od geolokacije, kao i puno veću fleksibilnost pri krojenju sopstvenog rasporeda i životnog stila.


IMG_0225a IDEA karavan: 4.000 paketića za decu iz 40 ustanova NG6 Emmezeta: Velika novogodišnja nagradna igra SvečanouručenestipendijeHemofarmfondacije Hemofarm: Podrška za najbolje studente državnih fakulteta Lexingtonbend Rajiceva Shopping Centar: Koncert Lexington benda · · ·