Postani zombi
U VAZDUHU · tech/web

Pioniri savremenih tehnologija više se neće zabavljati pretvarajući svoja lica u lica pasa. ne znate o čemu pričamo? Kada je na Snapchat stigla i slavna Kim Kardashian jasno vam je da to nije slučajno, ali da svakako jeste zabavno. Izgleda da će ipak kućni ljubimci ostati po strani, jer je televizijska mreža AMC Global lansirala android aplikaciju Fear Yourself.

Zahvaljujući novoj aplikaciji svi ljubitelji serije Fear the Walking Dead pa čak i u Srbiji moći će da se oprobaju kao zombiji. Naravno, ne treba ovo shvatiti bukvalno, ali ako vas kojim slučajem zanima kako biste izgledali da ste zombi, Fear Yourself će postati vaša nova omiljena igračka.

Ova mobilna aplikacija omogućava korisnicima da se zabave i naprave zombi verziju sebe. Nakon odabira fotografije na raspolaganju su im originalni efekti iz njihove omiljene serije, zombi oči, usta i rekvizite iz Fear the Walking Dead, kao i jezivi zombi zvuci koji će animaciju užiniti živom. Fear Yourself app je dostupna za iPhone i Android telefone u više od 125 zemalja sveta potpuno besplatno. Aplikacije se mogu preuzeti ovde:

Andoid

iPhone 


Samsung pametni satovi Samsung: Novi model pametnog sata Gear S3 Honor 8 Novi Honor 8 stiže u Srbiju guo Najbolji igrači Premijer lige u igrici FIFA 17 1_JBL-Charge-3 cover City letnja preporuka #39: JBL Charge 3 bežićni zvučnici