db
PULS GRADA · aktuelno

Nakon grupa „The Beatles“ i „Pink Floyd“, David Bowie će biti treća muzička zvezda koja će dobiti svoj set poštanskih markica. Royal Mail će štampati 10 različitih vizuelnih rešenja markica u spomen na Bowija, šest će predstavljati njegove albume, a četiri će biti sa njegovih turneja.

Bowijevi albumi koji će biti predstavljeni na markicama su Hunky Dory, Aladdin Sane, Heroes, Let’s Dance, Earthling i Blackstar, a preostale četiri će biti slike sa četiri velike turneje, to su: The Ziggy Stardust Tour, 1978, The Stage Tour, 1983, The Serious Moonlight Tour, A Reality Tour, 2004.

Philip Parker je u ime kompanije Royal Mail izjavio: „David Bowie je pet decenija bio na čelu savremene kulture, bio uzor generacijama muzičara, umetnika, dizajnera i pisaca. Royal Mail smatra da su markice način da se proslavi njegova jedinstvena ličnost i proslavi njegov doprinos svetu.“
Poštance markice će biti u prodaji od 14. marta 2017. godine u 7000 pošti širom Velike Britanije, a više o tome možete pogledati ovde.

Automatski nacrt Holanđani se predstavili Trampu i nasmejali ceo svet mladi Mladi sve ređe kupuju stanove i automobile 1308-interpol-fb-cover-02 manji „Interpol“ od čitavog regiona bira Beograd! No way sign on traffic (Picjumbo) Vi i ekonomija na ti: Da li je klasično reklamiranje mrtvo? · ·