Erotski filmovi
PULS GRADA · dizajn

Nastali u vreme eksplozije grafičkog dizajna, ovi posteri su obećavali publici „vrelu akciju“ i eksplicitne scene, koje najčešće niste mogli da pronađete u filmovima koji su se reklamirali.

Tony Nourmand je godinama radio kao konsultant za filmske postere u aukcijskoj kući Christie’s u Londonu, a na tom poslu uspeo je da pretvori reklame za filmove u respektabilnu umetničku formu, pošto su neki od retkih, a vrhunskih postera prodati na aukcijama za šestocifrene iznose.

Već dvadeset godina, on je vlasnik galerije Reel Poster Gallery u Londonu, gde je organizovao veliki broj izložbi najrazličitijih filmskih plakata. U septembru izlazi njegova nova knjiga X-Rated: Adult Movie Posters of 60s and 70s, koja sadrži postere poznatih pornografskih/erotskih ostvarenja iz ovog perioda (Duboko grlo, Flesh Gordon), ali i krajnje opskurnih filmova. Neke od ovih postera možete pogledati u našoj galeriji.

I Was a Man - finski film o ženi koja želi da postane muškaracOtvori galeriju
cool-business-cards-22_cover Kreativne vizit karte cover Kuhinjska pomagala zbog kojih će na vas svi biti ljubomorni Brutalizam u kući: Espresso aparat za fanatične ljubitelje kafe Espresso aparat za fanatične ljubitelje kafe vintagemeerschaumpipeismailozel_cover Stare lule sa erotskim motivima · ·