tumblr_otacmhR6Ty1urogowo1_1280
U VAZDUHU · urban flash

…oni koji prvo sipaju mleko, pa pahuljice, i oni koji rade obrnuto. Ovakvi i još mnogi drugi primera u istom stilu mogu se pronaći u novoj kolekciji crteža portugalskog ilustratora Žao Roče.

Njegovi radovi su urađeni u minimalističkom stilu, sa vrlo malo detalja, što ih, naravno, ne sprečava da na zabavan, ali i efektan način prikažu neke od VELIKIH podela koje vladaju među ljudima, kao što su na primer podela na one koji su na Facebook-u „online“ i one koji su „offline“, one koji jedu celo parče pice i one koji ostavljaju okrajak, ili one koji gledaju na ručni sat kad ih zanima vreme i one koji za tu svrhu koriste mobilni telefon.

Inače Žao Roče je autor čuvenog bloga Kim Jong-Il looking at things, koji nam je svojevremno pružio dosta smeha. Ako se i vama dopadao, pružite šansu njegovoj novoj kolekciji zabavnih ilustracija, dostupnoj u našoj galeriji.

Postoje dve vrste ljudi...Otvori galeriju

coverpsihologija Ljudi vas procenjuju na osnovu dva kriterijuma kada vas upoznaju Geena Rocero 10 prelepih žena koje su nekada bile muškog pola finance-2632151_960_720_cover 7 lakih načina da uštedite novac pagecover Prezentacije ne moraju uvek da budu ozbiljne · ·