4e01d44eb1eb8e7fca8076aa917a75b9
U VAZDUHU · urban flash

Zaljubljivanje je jedna od najslađih stvari na svetu. Osećamo leptiriće u stomaku i toplinu oko srca. Teško je objasniti šta nam se tačno desi, ali naprasno sve izgleda lepršavije i lepše. Kao da je stiglo proleće!

U prirodi čoveka je da se ludo zaljubi makar jednom u životu. Vremenom nam ta osoba postane veoma važna, te se dajemo bez zadrške. Zauzvrat, osećamo da smo voljeni i da nam se uloženo vraća. Put koji prolazimo od zaljubljivanja do ljubavi je predvidljiv i odvija se na jedan od 5 načina. U nastavku otkrijte kako ste vi zavoleli osobu kraj sebe.

1. Ljubav na prvi pogled

Ljubav na prvi pogled poprimila je holivudski glamur zahvaljujući romantičnim komedijama. Iako se čini da se dešava često, ako ne i svima, ljubav na prvi pogled je zapravo retka. Da bi se neko istinski zavoleo, potrebno je vreme. Često nam se neko dopadne na prvi pogled, ali ta privlačnost ne bude dovoljna za produbljivanje odnosa i formiranje veze. Ako se, pak desi da shvatimo da se tu krije nešto više, taj odnos ima šanse da preraste u ljubav. Kako god, nekada je dovoljan jedan pogled za prepoznavanje i znak da je neko onaj pravi ili prava.

2. Od drugarstva do ljubavi

Sigurno ste čuli priče o parovima koji su se poznavali i družili, pre nego što su shvatili da se zapravo vole. Ovakav sled događaja je čest, što nije neobično, s obzirom na to da je za ljubav ključno dobro poznavanje partnera. Kroz prijateljstvo upoznajemo i dobre i loše strane druge osobe, te nam je lakše da se zamislimo kraj nje. Idealan scenario je kada oboje shvate da se vole i da žele da njihov odnos podignu na viši nivo.

3. Kad najmanje očekujete

Nekada se zaljubimo spontano, kada to najmanje očekujemo. Čini nam se da nismo spremni da se upustimo u novu vezu, međutim kosmos šalje poruku da samo treba da se prepustimo i pružimo šansu novom poznanstvu. Ne znamo šta nas je snašlo, ali nam je lepo, i vremenom počinjemo da shvatamo važnost te osobe u našem životu.

4. Postepeno zaljubljivanje 

Ovakav vid zaljubljivanja dešava se često i dovodi do snažnih emocija i vezivanja. Odnos se gradi postepeno, ne žuri se i nema prenagljenih odluka. Sve počinje tako što shvatamo da je trenutak da nekom pružimo priliku, jer nam se čini da ima to nešto. Polako upoznajemo njegove ili njene vrline, i shvatamo da smo napravili pravi izbor. Nismo sigurni čime nas je partner osvojio, ali smo spremni da prihvatimo i dobre i loše strane te osobe, i predamo se u potpunosti.

5. Kada nismo ni svesni

Verovali ili ne, nekada se zaljubimo, a da toga nismo ni svesni. Ta osoba nas privlači, lepo nam je u njenom ili njegovom društvu, znamo da bi nam život bio siromašniji bez nje, ali ne znamo da su to leptirići u stomaku. Shvatamo da se nešto dešava tek kada svako ode na svoju stranu, šta više, shvatamo da je taj odnos bio veoma kvalitetan. Rastanak nam je pokazatelj da smo nekoga zavoleli, iako nam se nije činilo tako.

ugao naslovna Fotografije napravljene iz pravog ugla page_cover Ovakve stvari se mogu videti samo na aerodromu engleska tetovaze Engleski fanovi su istetovirali trofej Svetskog prvenstva pre finala 5b3a473d1a0000a50cce31ed Kao na filmu: Urnebesni snimak hapšenja jednog mladog para u Kanadi · · ·