celebrity-autographs-40-5b27a60a0ca5e__1
U VAZDUHU · pop trash

Pogledajte u našoj galeriji kako se potpisuju neke od najslavnijih ličnosti današnjice kao što su Bijonse, Donald Tramp, Mark Zakerberg i Ema Stoun, ali i velikani koji više nisu među nama kao što su Pikaso, Majkl Džekson, Gandi i Merilin Monro.

Primetićete njihove različite stilove potpisivanja pa tako neki pišu i ime i prezime, dok se drugi odlučuju samo za prezime ili eventualno prvo slovo imena i prezime. Mnogi pored svojih potpisa ostavljaju i male crteže, kao na primer Volt Dizni koji je, naravno, nacrtao Mikija Mausa pored svog potpisa, ili Džon Lenon, koji je ispod potpisa crtao svoju siluetu.

Ove i još mnoge druge potpise poznatih ličnosti možete pogledati u našoj galeriji. Ne zaboravite da izaberete omiljeni i svoj odgovor ostavite ispod linka ka ovom tekstu na našoj Facebook stranici.

PikasoOtvori galeriju
page-poznati Retko viđene slike poznatih ličnosti collage Kako nas zaista vide robni proizvođači zabranjen 7 poznatih ličnosti koje ne mogu da kroče u određene zemlje sveta emilia-clarke-making-stock-photos-2-5b0801c2e058b__700 Emilija Klark je pronašla novi životni poziv · ·