zu
U VAZDUHU · urban flash

Većina muškaraca ne izgleda kao David Beckham. Nisu mu ni prineti. A onaj ko sigurno ne izgleda tako je tinejdžer Jack Johnson, ali on to želi.

Ovaj 19-godišnjak je potrošio 20.000 funti na plastične operacije da bi izgledao kao David Bechkam. A realnost, koja je nastala nakon svih tih operacija je da i dalje ne liči na slavnog fudbalera. Jedina stvar koja podseća je frizura a čak je i to diskutabilno. Frizura podseća, ali uopšte to nije ta frizura, Jack je malo tamniji u licu od Beckhama, a i malo je podgojeniji. Obrve su tek diskutabilna stvar. Jack nije tužan što i posle 20 hiljada funti i duga koji ima ne liči na svog idola.

On planira da potroši još 40 hiljada i kaže da će za koju godinu sigurno izgledati kao Bechkam. Možda će i da krene u teretanu, ne bi bilo loše. Ali, jedno je sigurno, ovaj mladić toliko nema samopouzdanja da je to zaista potresno. Njegovu priču o tome šta je do sada uradio od plastičnih operacija, kako se oseća i šta očekuje, pogledajte u videu koji sledi.

dvst Zašto su tridesete bolje od dvadesetih ui Fortune cat je mnogo bolja od kolačića sreće ui Koliko je ženama a koliko muškarcima potrebno vremena za istu stvar? dt Čudne stvari koje govore da ćete se sa nekim slagati u krevetu ·