PM-Cover
PULS GRADA · aktuelno

U subotu, 23. marta u Domu omladine Beograda će se održati peta konvencija posvećena priči o Hariju Poteru i svetu magije koju je stvorila Džej Kej Rouling, a koja iz godine u godinu nastavlja da raste.

Prijavljeni učesnici će biti sortirani u jednu od četiri hogvortske kuće, ali će i svi ostali posetioci imati priliku da učestvuju u igrama i interaktivnom sadržaju koji će doneti poene kućama Grifindor, Sliterin, Rejvenklo ili Haflpaf. Na kraju dana će kuća sa najviše poena biti proglašena za pobednika!

Tokom dana će biti i raznih tribina, predavanja, takmičenja, starih i novih igara, poboljšana verzija kviza i neizostavno kosplej takmičenje! Program organizuje društvo Sakurabana, uz podršku Doma omladine Beograda.

BeFunky-collage (1) Svetski dan poezije 2019 – „Čitanje grada“ pexels-photo-1629998 DNK analiza otkrila identitet Džeka Trboseka 1EON-OTT-Olja-i-Ivan EON – gledaj SBB televiziju i van SBB mreže IMG_0201 Otvorena prva Mi (Xiaomi) prodavnica u Srbiji uz veliki broj kupaca i brojne poznate ličnosti · · ·