1800
PULS GRADA · aktuelno

Televizijska mreža HBO obradovala je sve ljubitelje serije „Igra prestola“ jer je poručila pilot epizodu nove serije smeštene u istom svetu. Radnja ove serije odigravaće se hiljadama godina pre one koja je obožavaocima već dobro poznata.

Još uvek se ne zna naziv nove serije, a na njoj će raditi sam autor serijala romana Džordž R. R. Martin i scenaristkinja Džejn Goldman. Ovaj prednastavak će opisivati „pad sveta iz zlatnog Doba heroja u najmračniji trenutak“. Već je bilo poznato da će postojati još nekoliko serija u istom univerzumu, ali ovo je prva potvrda za konkretnu poručenu epizodu.

Ono što se zna je da nova serija neće biti emitovana dok se ne završi emitovanje poslednje sezone aktuelne serije, koja je zakazana za 2019. godinu. Takođe, Martin je potvrdio da niko od glumaca iz postave sadašnje serije neće gostovati u novoj.

Roisin Murphy Roisin Murphy stiže na Belgrade Beer Fest 00tony-awards-2018-1528698593 Toni nagrade 2018: Zvezde zablistale u večeri teatra Dance Park Festival Dance Park Festival oduševio 15.000 rejvera GUESS Spring 2018 Swim + Lingerie Campaign_L04 Zapaljiva GUESS kampanja za letnji kupaći program · · · ·