5aaabb993be59f1f008b4704-960-480
KULTURA · film/TV

Još od kad je pokojni reditelj Kurtis Henson snimio veoma hvaljeni film „Poverljivo iz L.A.“ po romanu Džejmsa Elroja, Holivud je pokušavao da od ove zanimljive krimi priče izvuče još nekoliko filmova ili serija, ali, nažalost, sa malo uspeha.

Kifer Saterlend je 2003. bio zvezda pilot epizode serije po knjizi, ali publika nije reagovala pozitivno na ovaj poduhvat. I sam autor romana, Džejms Elroj, je pokušao da zainteresuje televizijske producente svojom idejom da se snimi serija koja će predstavljati nastavak filma, ali niko nije bio zainteresovan za njegovu ideju. Sada, međutim, kompanija CBS smatra da je došlo pravo vreme da se pokuša ponovo sa televizijskom adaptacijom romana Poverljivo iz L.A..

Oni su tu u svrhu angažovali Džordana Harpera (The Mentalist, Gotham) da napiše prvu epizodu buduće serije, u kojoj će po poslednjim informacijama glavne uloge tumačiti veterani sa malih ekrana: Volton Gogins (Justified, The Shield) , Mark Veber (SMILF) i Šia Vigam (Boardwalk Empire, True Detective).

Kao i film i knjiga, i serija će se dešavati u Los Anđelesu ’50-ih godina prošlog veka i prikazaće mračnu stranu života u Holivudu, sa sve korumpiranim policajcima, lešinarskom žutom štampom i lokalnim prevarantima i kriminalnim organizacijama.

Glavni lik serije će biti detektiv Džek Vinsens, koga je u prvoj inkarnaciji romana tumačio Kevin Spejsi, a sada će se u toj ulozi naći Volton Gogins. On je, između ostalog, izjavio da serija nema mnogo veze sa poznatim filmom, već se oslanja isključivo na Elrojev roman, koji je pun materijala koji nije uvršten u bioskopski hit iz 1997.

Kao veliki fanovi Elroja, Hensonovog filma i svih uključenih u produkciju ovog projekta, iz sveg srca želimo da serija Poverljivo iz L.A. zaživi kao uspešna TV drama.

Legenda o Konkubini Najskuplji kineski film prikazuje svu raskoš i lepotu drevne Kine Povrćkice u kući Minimax: Spremi se da zavoliš povrće! gallery-1496604385-landscape-1452114078-elle-the-crown-index 10 najskupljih serija svih vremena BeFunky Collage Mart u jeku: Ima li filma nakon Festa? · ·