Elephant-Family-DIY-Paperlamps
PULS GRADA · dizajn

Želite li da unesete malo originalnog dizajna u vaš enterijer? Imamo predlog za vas. Odlučite se za neku od sledećih lampi u obliku životinja lisabonskog brenda OWL.

Ova kompanija postoji od 2016, a njeni osnivači su dvojica arhitekata. Kao što možete da pretpostavite na osnovu njenog imena (OWL), u ponudi kompanije su lampe u obliku sova (owl znači sova na engleskom), ali i mnogih drugih životinja kao što su zečevi, pingvini i nilski konji. Dizajneri lampi, Hugo Formiga i Teresa Almeida, su izjavili da se u svom radu u poslednje vreme „fokusiraju na velike, ugrožene vrste“. Time oni žele da skrenu pažnju na smanjenje biodiverziteta, ali i da obogate dom svojih kupaca kreativno dizajniranim proizvodima.

U našoj galeriji možete da vidite kako izgledaju lampe u obliku životinja brenda OWL, a ako poželite da ih kupite za svoju kuću ili nekome na poklon, to možete učiniti OVDE.

Lampe brenda OWLOtvori galeriju
naslovna Svi dizajneri će shvatiti ove fore collage Božićni ukrasi za rokere page-logo-umetnici Kako bi izgledali logotipi poznatih umetnika? 2017-08-28-GQS-furniture-lede-16x9-slower Najvažnije stolice u istoriji dizajna · ·