Poznate cice i njihove drugarice
U VAZDUHU · urban flash

Verovatno je da ste se i vi kao mladi družili više nego što je to danas slučaj, pa ipak, vaši su prijatelji ma koliko slavni ili bogati bili zapravo malo poznati ostatku planete. Među klikama koje broje veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, a u samu družinu prima svega nekoliko cura po sistemu – malo društvo, ali odabrano, gotovo da postoji određeni rivalitet oko toga ko je poznatiji ili uspešniji.

Nema razloga da stvari ostanu nejasne – većina ovih devojaka ne živi samo od novca svojih imućnih i slavnih roditelja, već zarađuju i same neki novac. Istina nije u pitanju milion dolara, ali kada vidite čime se bave i koliko su slavne, shvatićete da nije ni mnogo manje od pomenute cifre!

1. Mlade, ali razborite

U ovu grupu spadaju devojke koje žive u SAD-u, i veoma su usko povezane sa filmom ili muzičkom industrijom. Mlade su, ali prilično razborite i na njihovim profilima nikada nećete videti besmislene fotografije koje pokazuju vernost prijatelju – Lorde, Kiernan Shipka iz serije Mad Men, Amanda Stenberg iz The Hunger Games – elokventne, razumne i spremne na uspeh.

2. Hipsterske šefice

Ova klika je poznata jer je veoma dobro pozicionirana, ima ih svuda, među scenaristima i piscima, dizajnerima i kreatorima, srešćete ih na važnim događajima vezano za neku donaciju ili novi roman koji pomera granice svega do sada napisanog. Lena Dunham (Girls), Tavi Gevinson (autorka Rookie mag), dizajnerka Rachel Antonoff, pa i glumica Sarah Ramos.

3. Taylor Swift i ekipa

Ovu družinu uglavnom sačinjava alfa drugarica Taylor, dok svi ostali jesu oni koje je ona odabrala da joj budu drugarice. Čime god da se bavite nije loše da ona objavi fotografiju sa vama, jer to vam je zasigurno efektnija reklama od svih drugih koje ćete sebi moći da priuštite…

4. Too Cool for School

Ispunjenje tinejdžerskih snova o lepoticama koje hodaju odvažno uzdignute glave bez namere da vas primete. Centar društva čine sestre Bella i Gigi Hadid, ali im se povremeno pridružuje Kendall Jenner i Hailey Baldwin – a najveštije su sa foto-aparatom.

5. Ekipa sa modne piste

Ovakve ekipe već imaju istoriju i to slavnu – setite se Kate i Naomi, međutim, u ono vreme samo su magazini mogli da prate maštovite i divlje manekenke, a danas to možemo zahvaljujući društvenim mrežama na kojima one i onako urade pola posla! Smenjuje se broj onih koje naprasno stignu u kliku, ili se pojave na fotografijama iz bekstejdža ili sa žurke nakon revije. Zabavi nema kraja…

6. Na engleski način

Luckaste, ali zaista lepe, mogu sebi da dozvole mnogo toga pa zašto da ne iskoriste priliku. Kada se sretnu u Londonu to je celovečernja zabava, a u slučaju da zajedno negde otputuju to će postati nova turistička senzacija. Uvek doterane tako da steknete utisak neobaveznosti – Cara Delevingne, Poppy Delevingne, Rita Ora, Jourdan Dunn – to su te „it“ devojke.

Rokeri i manekenke Istorija zabavljanja manekenki i rock zvezda Najbolje igračke za odrasle Najbolje igračke za odrasle Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici? Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici – Alberta Einsteina ili Marilyn Monroe? Uskršnje dekoracije Dekoracije za uskršnji ručak · · · · ·