collage
PULS GRADA · lepota

U savremenom društvu u kome vlada teror mladolikog izgleda, i u kome se više nego ikada pridaje važnost fizičkom izgledu, čini se da je seda kosa među ženskom populacijom i dalje tabu tema. No, činjenica je da je ona deo prirodnog procesa starenja kome, ma koliko se trudili, ne možemo da se odupremo. Upravo zbog toga, mnoge poznate dame odlučile su da prigrle svoje godine i ponosno prošetaju svoje sede kako bi podstakle i druge žene da prihvate sebe i uživaju u svojim godinama, bez obzira na preovlađujuće standarde lepote.

Mnoge poznate dame odlučile su da odbace farbe za kosu i prepuste se prirodnom izgledu, sa ciljem podizanja svesti žena o sopstvenom telu i prihvatanju sebe samih. U delikatnom društvenom trenutku u kome ženska solidarnost raste, a feministički pokret dobija na snazi, holivudske dive osetile su potrebu da svojim primerom osnaže i podrže žensku populaciju da budu ono što jesu, da vole sebe i budu u miru sa svojim godinama, što je, priznaćete, vrlo zahtevna životna veština. Stoga, drage dame, ukoliko imate važan sastanak, a niste stigle da odete kod frizera, ne očajavajte, već u našoj galeriji pogledajte sa kakvom ležernošću poznate dame nose svoje sede. Ako mogu one, možete i vi!

Šarliz TeronOtvori galeriju
collage 5 hit trendova za kosu ove godine FOREO predviđa beauty trendove za 2019 Predstavljamo beauty trendove za koje ni Vikipedija još ne zna photo-1526364163643-89e30b8fcb70 Blagotvorna dejstva bananine kore Koozmetik ilustracija-1 KOOZMETIK STORE: Fine natural cosmetics · · · · ·