famosas-sin-estilista-1522940425
PULS GRADA · stilistika

One su primer elegancije, obučene u skladu sa prilikom, i prve koje će poneti vodeći trend sezone. Sigurno da kada pogledate izdanja ovih dama, pomislite da je za njihov izgled bio zadužen stilista i da im je lako. Međutim, varate se.

Istina je da ne baš sve zvezde koriste usluge modnih stilista. Neke same biraju svoje odevne kombinacije iz ličnih razloga, zato što se tako osećaju sigurnije, ili jednostavno zato što uživaju u tome. U nastavku otkrijte šta 6 planetarno popularnih žena kaže na temu stila i odevanja.

Blejk Lajvli

„Sama biram svoje kombinacije zato što se teško kontrolišem i imam veliki ego. Prosto, uživam u tome, volim dizajn i modu, i na taj način izražavam svoju kreativnost. Kada je puno ljudi uključeno u proces, to iziskuje puno vremena i sve je mnogo komplikovanije”, kaže ova lepa glumica.

Dajana Kruger

„Sama biram haljine za crveni tepih tako što ih najčešće iznajmljujem od dizajnera. Tako je lakše, jer ih nakon nošenja samo vratim, i pritom ne moram da odlazim u kupovinu”, kaže ova glumica prefinjenog modnog ukusa.

Olivija Man

„Razlog zašto nemam stilistu je vrlo jednostavan. Smatram da čak i ako pogrešim u odabiru, ja snosim odgovornost”, kaže ova seksipilna manekenka i glumica.

Paula Ečevarija

„Nemam stilistu i nikada ga nisam imala, zato što sama volim da biram odeću koju nosim. Uživam u tome, a i ko me bolje poznaje od mene same?! Obično isprobam nekoliko modela, a nakon toga biram detalje”, poručuje ovaj španski model i glumica.

Dita fon Tiz

„Jedina poznata ličnost kojoj se divim jeste Dajana Kruger zato što, baš ako ni ja, nema svog stilistu. Mi biramo svoju odeću same i nemamo nikakvu pomoć u tome.”

Emi Rosum

Volim da se poigravam sa odećom, jer je to veoma zabavno. Šaljem mejlove dizajnerima ili PR službi, naručujem ono što mi se dopadne, i nakon nošenja vratim”, poručuje ova američka pevačica i glumica.

collage Stejtment minđuše koje ćemo nositi ovog leta what-to-wear-to-concerts-125519-1527069088262-main.500x0c 5 ležernih modnih kombinacija za odlazak na koncert www.sheknows.com 5 stvari koje bi maturanti trebalo da izbegavaju cover Muške čarape: Elementarna edukacija i korisni saveti · · · ·