collage
PULS GRADA · stilistika

Zahvaljujući pokretu #MeToo koje su holivudske glumice pokrenule krajem 2017. kao znak protesta protiv dugogodišnjeg seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja od strane čuvenog reditelja Harvija Vajnstajna, čitava prethodna godina bila je u znaku ženske solidarnosti i borbe za ženska prava. Ovo je vreme jakih, talentovanih i uspešnih žena koje se ne libe da jasno i glasno kažu šta misle i muški se bore za svoj položaj u društvu, istovremeno pleneći sofisticiranim modnim stilom i damskim manirima.

Iako se trendovi danas smenjuju brže nego ikad, prave dame i ikone stila ne mare previše za iste, već neguju svoj istančan modni ukus i svake godine pomeraju lestvicu za jedan stepen više. Da srednje doba donosi samopouzdanje, unutrašnji mir i zadovoljstvo, koje se i te kako reflektuje na spoljašnji izgled, dokazuju poznate holivudske dame koje su nas u protekloj godini inspirisale kako svojim stavom i postignućima, tako i svojim sjajnim modnim izborima.

Od Kejt Blanšet, preko Sare Džesike Parker, pa sve do Viktorije Bekam, u našoj galeriji pogledajte o kojim damama je reč, te saznajte zašto su se baš one našle na ovoj listi.

Kejt Blanšet uvek pleni gracioznošću, naročito na crvenom tepihu...Otvori galeriju
collage Džulija Roberts nosi glavne trendove za 2019. collage Zimske odevne kombinacije koje će vaš Instagram obožavati cover www.refinery29.com Ukradite ideje za glamurozno oblačenje pravo sa modnih pista collage Kako najbolje stilizovati jaknu ove zime · · · ·