isitiautfit
U VAZDUHU · pop trash

Mnoge žene priznaju da ne vole kada vide da neko drugi nosi istu odeću kao one. Ako se to još dogodi tokom neke svečanosti, tim gore. Za dame iz sveta šoubiznisa kojima je inače cilj da budu trendseterke, pojavljivanje na crvenom tepihu u autfitu koji je već viđen je poseban razlog za bes. Ipak, koliko god se trudile da izgledaju jedinstveno, i njima se ponekad dešava da im se poklope odevne kombinacije sa rivalkom. A onda im i mi dolijemo ulje na već podgrejanu stvar!

Sledeće fotografije ipak pokazuju da ovakve situacije ne moraju nužno da budu okarakterisane kao katastrofa. Primeri Kim Kardašijan i Sofi Marso ili Kristine Agilere i Megan Markl jasno pokazuju da je sa malo drugačijih detalja moguće napraviti veliku razliku između izgleda dve osobe koje nose istu odeću.

To, naravno, ne znači da ćemo prestati da debatujemo kojima od njih bolje stoji dati autfit, a verujemo da ćete se i vi pridružiti ovoj razonodi na Facebook stranici City Magazina.

Kim Kardašijan ili Sofi Marso?Otvori galeriju

infografik naslovna Šta sve može da vas ubije collage Javne prepiske koje će vas slatko nasmejati collage Komičar rešio da se našali sa potrošačima f9f499e878fbc81f98fa9d99187b49ba_800_420 Horoskopski znaci u epizodi smak sveta · ·