Poznate dame u jednodelnim kupaćim kostimima
PULS GRADA · moda

Poznate ličnosti u bikinijima uvek privlače pažnju. Njihove fotografije tokom godine kruže internet stranicama i časopisima, a u vreme letnjih odmora još i više. Kako se iz godine u godinu trendovi menjaju, tako povremeno na red dolaze „zaboravljeni modni asovi“ poput kupaćeg kostima iz jednog dela.
Svaka dama već prema građi i preferencijama bira dizajn i model, mada su ove sezone tufne zasigurno odnele pobedu!

Modeli, pevačice, glumice, jednom rečju dobar deo svetskog džet-seta ove godine je letovao na italijanskoj obali, a kako su se u plićaku raspoznavali teško je reći, obzirom na činjenicu da su popularni kupaći kostimi ove godine završili na zgodnim telima baš svih njih.
Da je dama uvek i prvo dama dokazale su mnoge slavne ličnosti oblačeći jednodelni kupaći kostim.

Pomalo u stilu pedesetih i šezdesetih, još prilično nenaviknute na toliku količinu materijala koji više pokriva nego što otkriva, nastojale su da zauzmu najbolje moguće poze kojima će nas uveriti da njihov seksipil nije stvar prošlosti!

BeyonceOtvori galeriju
Trendovi iz 90-ih Najgori modni trendovi iz 90-ih Torba Minje Tarle, foto: Mina Piščević Minja Tarle: Nova letnja kolekcija rančeva i torbi Jackie O. Jackie Kennedy Onassis i njena najbolja „street style“ izdanja Košulja kao haljina Košulja kao haljina – najudobniji letnji komad garderobe · · · · ·