Kristen
PULS GRADA · moda

Kanski filmski festival je najpoznatiji po svojim glamuroznim premijerama i prilivu slavnih osoba iz celog sveta. Ali, kad je prošle godine nekoliko glumica vraćeno sa premijere filma „Carol“ jer nisu nosile cipele na štiklu, koje se očigledno smatraju jedinom adekvatnom obućom za žene, započeo je rat glumica i ovog slavnog filmskog festivala!

Jedna od prvih koja je iskazala svoje mišljenje o rigoroznom kanskom pravilu jeste Džulija Roberts, koja se bosonoga prošetala najčuvenijim crvenim tepihom na svetu.

Kristen Stewart je kao kombinaciju za crveni tepih odabrala svetlucavu Chanel haljinu i par crnih Christian Louboutin cipela.

Kada je završila sa slikanjem, paparaci su naravno ukačili jednu stvar: ova glumica je odlučila da promeni obuću. Plave Vans patike su sada pravile savršenu kombinaciju sa Chanel haljinom. A ko može bolje u Kanu da izgleda od Kristen Stewart u patikama?

Mlada glumica ima reputaciju najkul osobe u Holivudu, i jasno nam je zašto. Koliko samo ležerno izgleda. A nije jedina koja je skroz šik dok nosi haljinu na patike. Ostale dame koje su uparile patike sa haljinama pogledajte u našoj galeriji.

Kendall Jenner u Adidas patikamaOtvori galeriju

Dileme više nema- visoka moda i visoka elegancija najbolje idu na vaše omiljene patike. a šta će biti sa Kanom i njihovim pravilima oblačenja, videćemo. Glumice su krenule u „osvetu“.

Blanca Li Blanca Li za novu Louboutinovu kolekciju Moda Male tajne velikih majstorica stila Kupaći kostimi Kupaći kostimi: Trendovi za leto 2016. Kultne patike Patike koje su ušle u legendu · · · ·