4110060-12977910-924647-0-1534167765-1534167773-1200-1-1534167773-728-0b2f6ea818-1534330484
U VAZDUHU · pop trash

Postoje filmske i muzičke zvezde kojima polazi za rukom da izgledaju kao da su bar dvadeset godina mlađe. Većina njih je počela karijeru ’90-ih, a čini se da ih vreme nije nimalo pregazilo. Poznate ličnosti kao što su Dženifer Lopez, Kijanu Rivs, Hali Beri i Enrike Iglesijas i dalje su popularne i ne samo to, izgledaju praktično isto kao i kada su se proslavile.

Saznajte tajnu njihovog večno mladalačkog izgleda u tekstu koji sledi.

Hali Beri

Verovali ili ne, Hali Beri je upravo napunila 52 godine. Mnogi bi rekli da je i dalje zgodna kao na vrhuncu svoje karijere pre petnaestak godina. Hali je počela da vodi računa o ishrani krajem ’80-ih kada je saznala da boluje od dijabetesa. Osim toga, ona svoje zategnuto telo duguje i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Hali trenira minimum tri puta nedeljno, najčešće boks.

Kijanu Rivs

Glavni glumac Matriksa i serijala filmova o Džonu Viku se nije mnogo promenio tokom godina. Samo sede vlasi na njegovoj bradi otkrivaju da je ušao u šestu deceniju svog života. Šta drugo i očekivati od čoveka koji svakodnevno trenira, omiljeni hobi mu je surfovanje, a od hrane najviše voli povrće!

Dženifer Lopez

Sa svojih 49. godina, Džej Lo izgleda fenomenalno kao i uvek. Popularna pevačica i glumica i dalje ne odstupa od svojih zdravih navika. Ona redovno radi jogu i meditira, a u njenoj dijeti nema mesta za masnu i prženu hranu, alkohol i napitke sa kofeinom. Dženifer takođe spava čak 10 sati! Da li je to možda tajna njene večne mladosti?

Džared Leto

Ko bi rekao da Džared Leto ima 46 godina. Po našem mišljenju, on izgleda bar dvadeset godina mlađe! Malo ljudi zna da je Džared vegetarijanac, a ako ga pitate, reći će vam da je ta činjenica glavnih razlog njegovog mladalačkog izgleda.

Gven Stefani

Prošlo je 23 godine od objavljivanja hit singla Don’t Speak grupe No Doubt, a pevačica ovog benda Gven Stefani i dalje izgleda praktično isto kao u spotu za ovu pesmu. Njena tajna je zdrav život koji uključuje svakodnevno bavljenje sportom, dijetu punu organske hrane, ali i redovno korišćenje kozmetičkih proizvoda za zaštitu od sunca.

Enrike Iglesijas

Popularnom španskom pevaču je pošlo za rukom da zadrži svoj dečački izgled od kada se pojavio na muzičkoj sceni sredinom ’90-ih pa do danas. Jasno je da dobri geni igraju veliku ulogu u tome, ali ne treba potciniti i manjak stresa u životu, koji sigurno duguje svom skladnom ljubavnom životu. Podsećamo vas da je Enrike od 2001. godine u vezi sa bivšom teniserkom Anom Kurnjikovom.

Gvinet Paltrou

Čini se da je Oskarovka Gvinet Paltrou s godinama sve lepša. Poznata glumica se drži strikne dijete. Nakon što je imala pobačaj, doktori su joj preporučili da izbaci mnoge namirnice iz svoje ishrane, među kojima su hleb, proizvodi sa šećerom i vino. Gvinet takođe vežba pet puta nedeljno, koristi isključivo organsku kozmetiku i retko se šminka.

actors-1530952494 5 glumaca koji su gadno pogrešili prilikom odabira uloge collage Tetovaže poznatih kakve još niste videli collage I nakon 25 godina braka ludo je zaljubljen u svoju ženu page-b-bred-pit Bred Pit uvek imitira izgled svojih devojaka · · ·