hbz-celebs-that-dont-drink-00-index-1502126300
U VAZDUHU · urban flash

Pošto poznati u očima mnogih žive besne i raskalašne živote, podrazumeva se da će konzumiranje alkohola i droga biti uvek prisutno. Međutim nije baš tako. Postoje mnoge zvezde koje su, iz raznih razloga, prestale da konzumiraju alkohol. A da li znate ko su oni?

Lana Del Ray

Kada je 2102. godine proglašena za ženu godine od strane britanskog izdanja časopisa GQ, Lana je objasnila kako je većinu svojih tinejdžerskih dana provela kao alkoholičar. Međutim, do svoje dvadesete godine potpuno se otreznila, i uputila u Njujork kako bi započela muzičku karijeru.

Kendrick Lamar

Poznati reper je u razgovoru za GQ, kada je 2013. godine bio proglašen za repera godine, saopštio kako ne konzumira droge i alkohol. Sudeći po tekstovima njegovih pesama deluje drugačije, ali Kendrick je naglasio kako je odrastao u problematičnom okruženju, zbog čega je odlučio da vodi trezan i trezven život.

Christina Ricci

Godine 2008. u intervjuu za Black Book, Christina je izjavila: „Prošla sam kroz normalnu tinejdžersku fazu, u svojim dvadesetim sam pila alkohol, ali sam nakon toga odlučila da prestanem s njegovim konzumiranjem, jer sam smatrala da ne utiče povoljno na moj život.“

Bradley Cooper

Glumac je pričao o svom životu bez alkohola, 2013. godine za časopis GQ. Tada je rekao da je prestao da pije sa dvadeset i devet godina navodeći: „Da sam nastavio sa pićem, sabotirao bih čitav svoj život.“

Naomi Campbell

U eklskluzivnom intervjuu za Life & Style, iz 2013. godine, supermodel i glumica navela je kako je prestala da pije alkohol jer se bez njega oseća daleko srećnije.

Robert Downey Jr.

Zvezda filmova Iron Man, otvoreno je govorio o svojoj borbi protiv zavisnosti, 2014. godine za magazin Vanity Fair. Tada se saznalo da je ovaj ultimativni bad boy trezan već deset godina.

Jennifer Lopez

Kako je izjavila za Instyle, uspešna pevačica i glumica ima veoma jak motiv zbog koga ne konzumira alkohol. A to je da smatra kako je loš za kožu, koju ona besprekorno neguje, i koja je zaslužna za njen mladalački izgled.

Calvin Harris

Škotski didžej i muzičar otkrio je za BBC da njegov način života jeste užurban i pun zabave, ali da je ipak odlučio da ostavi alkohol. Calvin je tom prilikom rekao: „Prestao sam da pijem jer sam se pod dejstvom alkohola osćeo bolesno. On je veoma loše uticao na moj mozak.“

Kim Kardashian West

Rijaliti zvezda i “čistunica” Kim, nije ljubitelj alkohola. Jednostavno ne voli njegov ukus, pa je to razlog što ga nikada ni ne pije.

Ben Aflfeck

Oskarima nagrađen glumac i reditelj, godinama se bori protiv zavisnosti od alkohola. Neretko je umeo i da mu se vrati, ali izgleda da je sada odlučan u tome da istraje na pravom putu, kako bi bio što bolji otac.

Pogledajte galeriju ako želite da saznate koje su se to još poznate ličnosti odrekle alkohola.

Blake LivelyOtvori galeriju
1502719834-agedifferececouples-1502694325_1 Poznate žene koje se zabavljaju sa mlađim muškarcima cover Samo žene razumeju „ženske probleme“ cover 13 grešaka koje muškarci neprekidno ponavljaju cover Kako stvarno izgleda biti u vezi sa visokim muškarcem · ·