cover-poznati
U VAZDUHU · pop trash

I velike zvezde ponekad imaju problema sa zakonom! Mi uglavnom pretpostavljamo da ih slava štiti od prevelikih kazni, a ponekad im donosi i oslobađajuće presude, međutim, mnoge poznate ličnosti su i te kako platile za svoje kriminalno ponašanje pa su provele i nekoliko godina u zatvoru.

Sledećih 8 ličnosti iz sveta šoubiznisa, među kojima ima popularnih muzičara i dobitnika Oskara, su jedan deo svog života proveli iza rešetaka.

Mark Valberg

Pre nego što se proslavio kao reper, model i, na kraju, glumac, Mark Valberg se smucao sa lokalnim delikventima u svom rodnom Bostonu i zabeleženo je da je nekoliko puta učestvovao u nasilnim aktivnostima. Jedna od takvih, u kojoj je istog dana napao dva čoveka vijetnamskog porekla dok ih je nipodaštavao na rasnoj osnovi, ga je dovela pred sud. On je osuđen na dve godine zatvora zbog ovog incidenta, ali je odležao svega 45 dana.

Kristijan Slejter

Zvezdi filmova Slomljena strela i Prava romansa je pošlo za rukom da završi u zatvoru za dva različita prestupa. Prvi put mu se to dogodilo 1989. godine kada je morao da provede 10 dana iza rešetaka zbog vožnje pod uticajem alkohola i razbojništva. Mnogo ozbiljniju kaznu od 3 meseca u zatvoru je odslužio 1997. zbog napada na svoju tadašnju devojku Mišel Džonas. 

Lindzi Lohan

Čini se da problematična glumica gotovo svakog meseca ulazi u nove neprilike. Pre osam godina je kažnjena sa dve nedelje u zatvoru zato što se nije pojavljivala na obaveznim sastancima za osobe koje su uhvaćene u vožnji u pijanom stanju ili pod uticajem narkotika.

Majk Tajson

Čelični Majk je početkom ’90-ih proveo tri godine u zatvoru zbog silovanja. Poznati bivši bokseri i dan danas tvrdi da je nevin.

Lorin Hil

Nakon uspeha sa grupom Fugees i u solo karijeri krajem ’90-ih, mnogi su očekivali da će Lorin Hil dominirati muzičkom scenom i u novom milenijumu. To se, nažalost, nije dogodilo. Sada kada vidimo njeno ime u novinama, uglavnom je tu zbog nekih razloga koji nemaju mnogo veze sa muzikom. Tako smo, na primer, bili iznenađeni kada smo pročitali da je 2013. godine provela tri meseca u zatvoru zbog utaje poreza.

Šon Pen

Oskarovac Šon Pen je krajem ’80-ih ulazio iz neprilike u nepriliku pa je samo bilo pitanje vremena kada će imati bliski susret s ćelijom. To se na kraju i dogodilo 1987. kada je osuđen na 60 dana zatvora zbog napada na statistu tokom snimanja filma Colors. Temperamentni glumac je proveo neko vreme iza rešetaka, ali nije odslužio punu kaznu.

Fil Spektor

Popularna muzika ’50-ih i ’60-ih ne bi bila ista da nije bilo muzičkog producenta Fila Spektora, odgovornog za takve hitove kao što su Be My Baby, River Deep – Mountain HighYou’ve Lost That Lovin’ Feelin’. On je oduvek bio ekscentričan, ali malo ko je očekivao da će ikada biti osuđen za ubistvo. Upravo to se dogodilo 2009. kada je optužen da je 2003. godine u svom domu pištoljem usmrtio glumicu Lanu Klarkson. Fil trenutno služi kaznu od 19 godina zatvora u kaznenon instituciji u Kaliforniji.

Robert Dauni Džunior

Poznati glumac je 1996. uhapšen zbog posedovanja heroina, kokaina i neregistrovanog pištolja. Pušten je na uslovnu slobodu, ali je samo mesec dana kasnije upao u novu nepriliku kada je pod uticajem narkotika provalio u kuću svog komšije. I ovoga puta mu je pošlo za rukom da izbegne zatvor, ali kada je sledeći put prekršio pravila svoje uslovne slobode, sudija nije imao milosti. Prvo je osuđen na 6 meseci iza rešetaka, a kasnije kada se ponovo nije pojavio na testiranju za narkotike, na još tri godine. U zatvoru je proveo godinu dana.


page-cover Od njihovih frizura ćete imati košmare the-pastor-at-aretha-franklins-funeral-groping-and-mocking-ariana-grande-1537815431 Neprijatni trenuci na sahranama poznatih ličnosti naslovna Holivudske veze koje su delovale lažno naslovna Koje zvezde su javno priznale svoju kilažu · ·