bruce-willis-is-the-face-of-daihatsu-weird-and-funny-video-84239_1
U VAZDUHU · urban flash

Dok su u Americi veoma izbirvljivi i selektivni u pojavljivanju u TV reklamama (osim onima za vreme Super Bowla) da ne bi srozali svoj imidž, holivudske zvezde nemaju takve inhibicije kada su u pitanju japanske reklame.

Izgleda da su spremni da prihvate bilo kakav bizaran scenario dokle god su dobro plaćeni. Interesantno je da su mnogi od njih u Japanu poznatiji po reklamama nego svojim filmovima.

Ranije su s razlogom mogli da očekuju da te reklame neće stići do američkog kontinenta i učiniti ih predmetom sprdnje, međutim internet sve pamti pa smo danas u mogućnosti da gledamo i one koje su snimili pre više decenija.

1. Leonardo DiCaprio

Leo se trenutno pojavuljuje u reklami za poznati burbon Jim Beam, a u mladosti je glumio u ovoj urnebesnoj reklami za kreditne kartice.

2. Bruce Willis

Bruce Willis je već duži niz godina protagonista reklama automobilske kompanije Daihatsu Motors.

3. Arnold Schwarzenegger

Ima li ko bolji da reklamira energetske napitke od bivšeg šampiona u bodibildingu i junaka akcionih filmova Arnolda Schwarzeneggera. Arnie je snimio reklame za dva različita brenda, jednu na vrhuncu slave, a drugu prošle godine.

4. Kiefer Sutherland

Najpoznatiji kao Jack Bauer iz popularne serije 24, Keifer Sutherland je reprizirao tu rolu u reklamama za japanski zdrav dezert Calorie Mate.

5. Nicolas Cage

Nicolas Cage je već bizaran sam po sebi tako da se savršeno uklapa u čudnu kulturu japanske televizije.

6. Tommy Lee Jones

U ovim reklamama za kafu Tommy Lee Jones igra Aliena Jonesa, vanzemaljca (!?) koji je došao na Zemlju kako bi više naučio o našoj kulturi.

7. Brad Pitt

Brad Pitt je akter reklame za kompaniju za telekomunikacije SoftBank, dok je za režiju bio zadužen Wes Anderson.

8. Jean Reno

Poznati francuski glumac Jean Reno u reklamama za Toyotu se pojavljuje kao živa verzija Doreamona, lika iz japanskih crtanih filmova.

9. Yoda

Jedino Japancima može pasti na pamet da u reklami za nudle koriste lik Yodae iz Star Wars filmske sage.

Parovi Ne bismo mogli da podnesemo da se ovi parovi razvedu Devojke i mačke Devojke vole mačke Deca kao superheroji Kreativni tata pretvara svoje klince u superheroje masklead Zaposleni sa maskama: Novi način smanjenja stresa u kineskoj kompaniji · ·