cover
U VAZDUHU · pop trash

Na prvi pogled reklo bi se da poznati preterano pate za aktuelnim trendovima, i da se osećaju obaveznima da isprate poslednje modne krikove, budu ti koji će prvi kupiti najnoviji model skupih kola, i ostanu u toku sa tehnološkim dostignućima. Ali izgleda da nije uvek tako. U vremenu kada smo svi postali zavisni od mobilnih telefona, koji kao da se pertvorio u nekakav produžetak ruke, neke poznate ličnosti se i dalje drže starih, i sada već presmešnih modela telefona.

Danas postoji toliko marki mobilnih telefona, koje svako malo izbacuju nove, bolje, naprednije i lepše telefone, da je postalo nemoguće ispratiti ovo tržište, i stalno biti u korak sa poslednjim trendovima. Taman nabavite novi fensi telefon, kad za godinu dana on ne vredi više ništa. Možda su upravo zbog ovakvog pritiska holivudske zvezde odlučile da se drže oldtajmera, koji iz ove perspektive zaista izgledaju kao da su iz kamenog doba.

Sa takvim telefonima oni mogu da kažu kako se veza prekinula jer je „signal bio loš“, ili da nažalost nisu bili u mogućnosti da pogledaju i odgovore na mejl. Nije loša taktika, mora se priznati.

Paris HiltonOtvori galeriju
cover Kako se očevi provode na koncertu omiljenog ćerkinog benda cover Bebe koje liče na poznate ličnosti pagecoverphotobomb Ponekad i poznati kvare tuđe fotografije game-of-thrones-ice-ice-baby_cover Game Of Thrones: Parodija hita „Ice, ice Baby“ · ·