1502719834-agedifferececouples-1502694325_1
U VAZDUHU · urban flash

Holivud je pun duplih standarda kada je reč o ljubavnom životu. Ako se glumac nađe u vezi sa mnogo mlađom ženom to je sasvim pohvalno, ali ako je situacija obrnuta onda je to šokantno. Hajde da ne pristajemo na ovakve standarde i proslavimo takozvane kuguarke, koje su svoju ljubav našle sa mlađim muškarcima.

Emmanuel Macron i Brigitte Trogneux – razlika dvadeset i pet godina

Francuski predsednik upoznao je svoju suprugu kada je bio petnaestogodišnjak, a ona njegova učiteljica. Zaprosio ju je sa sedamnaest godina, ali ga je ona odbila i udala se za nekog drugog. Nakon razvoda Macron je ponovo pokušao da je šarmira, što je rezultovalo njihovim venčanjem 2007. godine.

Kris Jenner i Corey Gamble – razlika dvadeset i pet godina

Kris i Corey počeli su da se zabavljaju pre tri godine. Po medijima se često provlače tekstovi koji spekulišu da li su njih dvoje uopšte više zajedno, ali izvori navode da jesu. Komentari da je njihov odnos više biznis prirode nego što je romantičan savršeno su uklapaju sa ambicioznom Kris.

Sam Taylor-Wood i Aaron Johnson – razlika dvadeset i četiri godine

Upoznali su se kada je Aaron glumio u filmu koji je Sam režirala. Ona je tada imala četrdeset i dve godine, a on osamnaest. Njihova veza i dalje je jaka, venčali su se 2012. godine i imaju dvoje dece.

Kourtney Kardashian i Younes Bendjima – razlika četrnaest godina

Kourtney je davno zaboravila na Scotta Disicka, posebno od kad je upoznala dvadeset trogodišnjeg modela rodom iz Alžira. Paparaci ih sve češće fotografišu, a Kourtney je izjavila kako je veza sa mladim Younesom zabavna i opuštajuća.

Courteney Cox i Johnny McDaid – razlika trinaest godina

Nakon što se razvela od Davida Arquettea, Courtney je ponovo našla ljubav sa frontmenom benda Snow Patrol. Par je na kratko prekinuo veridbu 2014. godine, ali su sada opet zajedno, i razmišljaju o proširenju porodice.

Cheryl Cole i Liam Payne – razlika deset godina

Prvi put su se upoznali kada je Liam sa petnaest godina učestvovao u X Factor-u, u kom je Cheryl bila jedan od članova žirija. Nakon obostrano uspešnih muzičkih karijera, prošle godine prvi put su se zvanično kao par pojavili na crvenom tepihu, a ove godine su dobili sina, koga su neobično nazvali Bear.

Eva Mendes i Ryan Gosling – razlika sedam godina

Eva i Ryan su izuzetno povučeni kada je njihova privatnost i ljubavni život u pitanju, ali nikada nisu krili razliku u godinama. Njihova ljubav cveta, a razlog su verovatno i ćerke Esmerelda i Amada Lee.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez – razlika šest godina

U ovom trenutku Jennifer i Alex su najpopularniju celebrity par, a gospođica Lopez ima samo reči hvale za proslavljenog sportistu. Ovo nije prvi put da se pevačica i glumica upustila u vezu sa mlađim muškarcem. Sećate se Caspera Smarta..? On je bio osamnaest godina mlađi od Jennifer.

cover Samo žene razumeju „ženske probleme“ cover 13 grešaka koje muškarci neprekidno ponavljaju cover Kako stvarno izgleda biti u vezi sa visokim muškarcem Amerikanci ne znaju gde je Severna Koreja Amerikanci ne znaju gde je Severna Koreja · · · ·