3136755-TEST12-650-74cf639bea-1504797774cover
KULTURA · film/TV

Ako bi vas pitali kako su poznate holivudske zvezde izgledale u svojim prvim ulogama verovatno bi se prisetili njihovih najpoznatijih rola. Pali bi vam na pamet Leonardo DiCaprio kao golobradi mladić u filmu „Titanic“, Arnold Schwarzenegger kao Terminator ili Konan, dok bi Matt Damon bio genije iz filma „Good Will Hunting“.

Često je, međutim, slučaj da prva velika uloga poznatih glumaca i glumica nije i njihova stvarno prva uloga. Iznenadiće vas činjenica da je gore pomenuti Matt Damon debitovao na filmu davne 1988, dakle čak devet godina pre role koja ga je proslavila u filmu „Good Will Hunting“.

On nije jedini za koga to važi. U našoj galeriji ćete videti još mnogo sličnih primera, prikazanih u vidu parova fotografija na kojima možete da vidite velike holivudske zvezde u svojim prvim ulogama i nekim od njihovih poslednjih pojavljivanja na bioskopskom platnu.

Scarlett Johansson u filmovima „North“ (1994) i „Captain America: Civil War“ (2016)Otvori galeriju

fifty-1505068922 Prvi trejler za film „Fifty Shades Freed“ Ljubišta Samardžić Ljubiša Samardžić: Deset uloga koje ćemo pamtiti Erotski filmovi NC 17: Deset filmova koji su previše provokativni za američku publiku currentwar-benedicthcumberbatchcover Tesla i Vestinghaus protiv Edisona u filmu „The Current War“ · · ·